Ambiance en entertainment.... Dat is waar John Dennis voor staat!  Na 28 jaar in het vak is hij nog steeds de immer - perfectionist die er nog altijd voor de volle 100% voor gaat. Dit jaar mag John 50 kaarsjes uitblazen op zijn verjaardagstaart, dit viert hij natuurlijk met een uniek verjaardagsconcert onder leiding van The Forever Band.
In de beginperiode ontplooide John zich al snel van backing vocal van meerdere Vlaamse artiesten tot volwaardig solozanger en ontpopte hij zich tot een waardig entertainer die van alle markten thuis is. 

Door de jaren heen verzorgde hij tal van optredens zowel in binnen- als buitenland, dit zowel solo als met live orkest.  Bovendien heeft John heel wat plaatopnames op zijn palmares staan waarvan een aantal nummers die destijds in de hitparade stonden. 

Van Vlaamse en Nederlandse ambiance nummers, Engelstalige hits, Franse chansons tot bekende Country - klassiekers.... John brengt ze allemaal met enthousiaste schwung en ook in duet met Ziva, waarmee hij een paar prachtige duetten brengt. Ook als presentator weet John het publiek te vinden en is hij de geschikte kandidaat voor uw evenement. Hij staat dus voor een uitgebreid en divers repertoire waarmee hij een heel breed publiek weet te bekoren.